• GR
  • EN
  • Sq
  • Tr

Numri i telefonit: 2107470555

Mirë se vini në faqen e internetit të Dr Apostolos Stamatiadis!


Mirë se vini në faqen e internetit të Dr Apostolos Stamatiadis, Kirurg, proctologist. Në vitin 1995, Dr. Stamatiadis themeloi 'ATHENS COLORECTAL LTD', i cili gjithmonë ka qenë pionier në procedurat e reja diagnostike dhe terapeutike në lidhje me sëmundjet anal.


Dr Apostolos Stamatiadis
Proctologist-Kirurg